Video: het verschil tussen Tomb Raider op de PS3 en PS4

Video: het verschil tussen Tomb Raider op de PS3 en PS4
Op 28 januari verschijnt Tomb Raider: The Definitive Edition, een getunede versie van het gelijknamige spel dat in maart vorig jaar op de markt kwam. Bijna een jaar lang werd gewerkt om de graphics op te poetsen en een aantal nieuwe features te introduceren, waarmee ze de volle kracht van de next-gen gameconsoles Playstation 4 en Xbox One kunnen gebruiken.

IGN besloot het verschil tussen Tomb Raider: The Definitive Edition op de PS3 en PS4 in beeld te brengen. De verschillen zijn inderdaad aanzienlijk. De kleuren ogen op de PS4 minder flets, de texturen van de huid zijn realistischer en het hoofd van Lara Croft ziet er simpelweg iets fraaier uit. Ook zoiets onopvallend als een huid die begint te transpireren is op de PS4 waarneembaar.

Enfin, oordeel zelf of het nieuwe Tomb Raider-spel van Crystal Dynamics -dat bij de ontwikkeling hulp kreeg van het Utrechtse Nixxes- zijn prijs van 60 euro waard is.

[gv data=”7NUX2rG_u8w”][/gv]

Mogen we nu een PS4- en Xbox One-versie van GTA 5? Dank.

Nog geen reacties

  1. Pc word mijn volgende game platform. Games zijn goedkoper en het ziet er veel mooier uit. Zeker met high-res texture packs van modders.

  2. Pc word mijn volgende game platform. Games zijn goedkoper en het ziet er veel mooier uit. Zeker met high-res texture packs van modders.

  3. De graphics zien er inderdaad goed uit. Alleen is Lara in haar gezicht wat molliger en daardoor wat kinderlijker jonger geworden. Da’s ook wel logisch aangezien men ervoor heeft gekozen om Lara in The Definitive Edition meer op de voice-actrice te doen lijken. Gevolg is dat Lara nu minder aantrekkelijk is geworden. Jammer.

  4. De graphics zien er inderdaad goed uit. Alleen is Lara in haar gezicht wat molliger en daardoor wat kinderlijker jonger geworden. Da’s ook wel logisch aangezien men ervoor heeft gekozen om Lara in The Definitive Edition meer op de voice-actrice te doen lijken. Gevolg is dat Lara nu minder aantrekkelijk is geworden. Jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *