Video: hilarische Skyrim Very Special Edition werkt echt

Auteur: , Geen reacties
Skryim Very Special Edition werkt echt

Als je nu nog steeds geen persoonlijke assistent in huis wil hebben...

Afgelopen nacht presenteerde Bethesda met bijzonder veel zelfspot een hilarische trailer van een zogenaamde Skyrim Very Special Edition. In de trailer zagen we hoe komediant Keegan-Michael Key ‘met’ Amazon’s persoonlijke assistent Alexa het spel speelde via spraak. Hoewel het publiek wat lauwtjes reageerde, is het internet razend enthousiast over de humor van Bethesda.

De grap verwijst naar het feit dat Bethesda de laatste jaren op wel erg veel systemen Skyrim lanceerde, iets waar af en toe nogal wat kritiek op was. Met behulp van onderstaande video zien we echter dat Bethesda over een gezonde dosis zelfkennis én zelfspot beschikt.

In tegenstelling tot wat er werd gedacht, blijkt er wel degelijk een versie van Skyrim te spelen op de persoonlijke assistent van Alexa. De speciale app is nu te downloaden op app markt van Amazon. Natuurlijk is de functionaliteit beperkt, maar hilarisch blijft het wel.

Hoe de Alexa versie van Skyrim werkt, zie je in de video hieronder. Voor alle pager-gebruikers en Samsung koelkast-eigenaren hebben we minder goed nieuws: de speciale Skyrim-edities voor deze apparaten in de trailer komen er écht niet. Zeg echter nooit nooit…Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).