Video: hoe robuust is ’s werelds kleinste mobiele telefoon?

Auteur: , Geen reacties
Kleinste mobiele telefoon ooit

Een bijzonder apparaatje is het zeker.

Wanneer we schrijven over mobiele telefoons hebben we het doorgaans enkel over smartphones. Niet zo gek ook, want een gewone mobiele telefoon is niet meer zo spannend in 2018. Bij Zanco hebben ze daar echter lak aan en zijn ze op de proppen gekomen met de bizar kleine Zanco Tiny T1. Dit apparaatje is zelfs kleiner dan een AA-batterij.

Wat je ermee kunt? Precies wat je van een mobiele telefoon mag verwachten! Stuur een SMS’je (waar je uren over doet) of bel iemand op. Dat was het meteen ook wel zo’n beetje. Desalniettemin is de Zanco Tiny T1 interessant genoeg voor YouTuber Zack Nelson om het toestel onder handen te nemen.

In zijn marteltest zien we dat het apparaat voor het merendeel bestaat uit plastic. In tegenstelling tot smartphone vlaggenschepen is het scherm niet heel erg bestand tegen krasjes. Wanneer je hier een kras op hebt, is de kans zelfs groot dat je het scherm niet of nauwelijks meer kunt lezen.

Wat betreft bouwkwaliteit hoef je je echter geen zorgen te maken. Wanneer je op Zanco’s minitoestel gaat zitten, is de kans bijzonder klein dat het apparaat doormidden breekt of iets dergelijks. Mocht je op zoek zijn naar een minitelefoon voor noodgevallen of iets dergelijks, dan kun je de Tiny T1 gerust in je mini-broekzak meenemen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).