Video: HP komt met nieuwe Pavilion-desktop en -display

HP All in One
Na de smalste laptop ter wereld zitten er nu ook een indrukwekkend nieuw display en desktop aan te komen.

Opvallend aan de nieuwe desktops, die je in onderstaande video kunt bewonderen, zijn de vrijwel randloze micro-edge displays. Die buitenranden zouden volgens HP 75% smaller zijn dan een standaard edge-to-edge-display. De zogenaamde privacy-camera aan de bovenkant komt pas tevoorschijn (en wordt dan ook pas ingeschakeld) als hij nodig is, dus als er wat Malware op je computer terechtkomt hoef je niet bang te zijn dat iemand je aan het livestreamen is. Die schermen zijn er in 23,8 en 27 inch.

Wie kiest voor de variant met de allerbeste specs krijgt 16GB geheugen, drie terabyte opslag, RealSense cameras en zesde generatie Intel-chips.

Het goedkoopste losse display krijgt in de VS een prijskaartje van $399. De volledige All in One PC met klein display is er voor $749 en de versie van 27 inch $999. Het display en de desktop komen daar in juni en juli uit. Nederlandse prijzen en releasedata zijn nog niet bekendgemaakt. Een vergelijkbare HP-desktop van de vorige generatie geeft een idee van de mogelijke prijs.

[gv data=”2StTsQzfGvU”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *