Video: iPad 5 vergeleken met huidige iPad

Vergeleken: iPad 5 vs iPad 4
Dat Apple al een tijdje bezig is met een nieuwe iPad is geen geheim meer, maar nu hebben we voor het eerst beelden waarbij de huidige iPad wordt vergeleken met een (lege) iPad 5. Er zijn meer verschillen te ontdekken dan je wellicht zou denken.

De mensen van Unbox Therapy claimen dat ze op een of andere manier een body en voorkant te pakken hebben gekregen van de volgende generatie iPad. Foto’s daarvan waren al gelekt, maar zo duidelijk als hier hadden we we het niet gezien.

Er is in elk geval één ding dat hetzelfde blijft, en dat is de afmeting van het scherm. Wel heeft Apple er voor gekozen om de vijfde generatie iPad een stuk smaller te maken. Zoals je kan zien zijn de bezels een stuk dunnen geworden en dat zorgt er voor dat de iPad 5 zo’n 1,5 centimeter smaller is dan zijn voorganger. Het lukt zelfs om de iPad met één hand vast te houden.

Ook is in onderstaande video te zien dat het ontwerp een stuk hoekiger is, zoals we ook al zagen bij de iPad Mini. Verder lijkt het erop dat de iPad 5 een tikkeltje minder dik is. Wanneer Apple deze iPad gaat onthullen? Het gerucht deed de ronde dat Apple op 10 september naast nieuwe iPhone’s ook nieuwe iPad’s zou onthullen, maar de meeste kenners rekenen op een event later dit jaar.

[gv data=”1nQAGuhAq_8″][/gv]

Nog geen reacties

  1. De “tablet” (dus niet alleen iPad) is over zijn hoogtepunt heen denk ik zo. Voor de meeste Android tablets is er nog lichte verbetering want er zijn nog niet zoveel versies met Full-HD scherm.

    Vooral Apple gaat het straks moeilijker krijgen omdat van hun verwacht wordt met iets nieuws te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *