Video: iPhone overleeft 300 meter hoge val uit vliegtuig

Auteur: , Geen reacties
iPhone val vanuit vliegtuig

Een bizar verhaal.

Op het internet vind je tegenwoordig wel enkele tienduizenden video’s die te maken hebben met de val- en krasbestendigheid van iPhones. Over het algemeen krijg je al snel de indruk dat de smartphone van Apple alles behalve robuust is. De Amerikaanse Sarvinder Naberhaus denkt daar echter anders over, nadat haar toestel een val van 300 meter overleefde.

Dit alles vond plaats tijden een pleziervlucht in een oud vliegtuigje. Sarvinder genoot zo erg van het uitzicht dat ze dit wilde vastleggen met haar iPhone. Helaas hield de plaatselijke windvlaag geen rekening met Sarvinder’s iPhone en sloeg het apparaat als het ware uit haar handen, met alle gevolgen van dien.

Nadat Sarvinder weer was geland met het vliegtuigje, probeerde ze tevergeefs haar iPhone te traceren. Gelukkig deed ze een tweede poging die wel succesvol was. Het meest bizarre aan dit alles is dus dat er werkelijk geen barst of iets terug te vinden is.

Geloof je niet dat de iPhone tegen een vrije val van 300 meter kan, dan raden we aan om het zelf eens te proberen. Zelf dacht Sarvinder aan een grapje van bovenaf en concludeerde dat ‘God een geweldig gevoel voor humor heeft’.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).