Video: iPhone X-parodie gaat de hele wereld over

iPhone X
Wellicht dat andere mensen er net zo over denken?

De nieuwe iPhone X is een opmerkelijk toestel. Niet eerder werd er zó fel gereageerd op de komst van een nieuwe iPhone. De hoge prijs en niet-spectaculaire vernieuwingen hebben hier alles mee te maken.

Het populaire YouTube-kanaal Jacksfilms heeft een parodie gemaakt van de keynote. De video neemt onder andere de emoji-vernieuwingen en FaceID in de maling. Het filmpje blijkt ontzettend populair. De YouTube-video is inmiddels de top 50 van Trending binnengekomen. De parodie is al meer dan twee miljoen keer bekeken. Check ook die subtiele Game of Thrones-referentie, verstopt in de video.

Alles over de nieuwe iPhone X lees je in DIT artikel. Is het nieuwe toestel écht te duur? Een stukje achtergrond over de prijs van de smartphone check je DAAR. De nieuwe iPhone X komt in november op de markt.

[gv data=”sjlHnJvXdQs”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Haha , de criticaster zwijgen vanzelf als de iPhone X als zoete broodjes verkocht worden
    Mensen kennen kwaliteit en zijn hiervoor bereid van diep in de geldbeugel te tasten !

    • @gorre: jup dit is gewoon een rare demo … w8 maar tot men objecten kan gaan scannen …. 3d selfies kan maken of het gescande gezicht van je kind als siri kan gebruiken. The sky is the limit ( gaat nog ff duren natuurlijk … maar ik zie mooie mogelijkheden voor de toekomst ).

    • @gorre: ik ben van mening dat de X vast een hele goeie telefoon word maar als ze als zoete broodje worden verkocht zeggen juist alle criticaster : zie je wel apple fanboys kopen alles wat ze voorgeschotenld krijgen.

  2. Ach JB 007, elk jaar weer hetzelfde. Mooi spul, kan veel, wordt allemaal vast beter in de toekomst. Android gebruikers vallen over Apple gebruikers en vice versa. Zie allemaal dingen die ik op mijn iphone 6 niet echt nodig heb. Zie niet het nut van spielerij of het unlocken met je gezicht omdat ze de vingerafdruk scanner niet hebben kunnen maken. En ja 3d scannen ach…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *