Video: is de HTC U Ultra een stevige smartphone?

Video: is de HTC U Ultra een stevige smartphone?
Is de HTC U Ultra een stevige jongen?

Telefoonfabrikant HTC gaat de laatste jaren stevig gebukt onder de concurrentie. Ze brengen nog wel smartphones uit, maar helaas weten ze niet te overtuigen. Het bedrijf is dus gebaat bij positief nieuws. Dat positieve nieuws laat nog even op zich wachten. JerryRigEverything heeft het nieuwste vlaggenschip van HTC aan de nodige mishandelingen blootgesteld en zijn bevindingen waren niet altijd goed te noemen.

Nu kun je zeggen dat de tests niet heel doorslaggevend zijn en ja, er hangt een hoog entertainmentsausje aan dit soort filmpjes. Toch kan ieder positief nieuws invloed hebben. Zelfs als zijn het sloopvideo’s op YouTube. Bovendien is slopen tijdloos leuk, getuige bijna 800.000 volgers op het kanaal van Jerry.

In zijn test krijgt de HTC U Ultra het zwaar te verduren. Krassen, vuur, buigen. Alles komt aan bod. Uit de test blijkt dat het display van de U Ultra niet snel krast. Dit is te danken aan het Gorilla Glass type 5 scherm. De vingerafdrukscanner is helaas wel zeer gevoelig voor krassen, in tegenstelling tot de Nokia 6 en iPhones, aldus Jerry. Ondanks de flinke krassen blijft de vingerafdrukscanner wel werken. Tevens blijkt het scherm, tot op zekere hoogte, vuurbestendig.

In de video bekrast Jerry diverse onderdelen van de U Ultra om te kijken welk materiaal het beste hooligan-proof is. Als laatste buigt de YouTuber het toestel. Bekijk de bevindingen van de videomaker in het filmpje hieronder.

[gv data=”oNmLUEE-YAk”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *