Video: Krijgt de iPhone 7 een fysiek toetsenbord?

Krijgt de iPhone 7 een fysiek toetsenbord?
Steve Jobs vervloekte grote iPhones, de stylus én fysieke toetsenborden. Inmiddels ontbreekt alleen het fysieke toetsenbord nog in het aanbod van Apple. Althans…

BlackBerry probeert met de Priv te bewijzen dat het fysieke toetsenbord ook in 2015 alles behalve dood is. Zelfs al zou de Priv een enorm verkoopsucces worden, dan nog lijkt de kans ons klein dat Apple overstag gaat, maar dat weerhield CURVED/labs er niet van om de Priv en de iPhone 6S met elkaar te mixen.

Oké, de kans is klein dat we deze conceptversie van de iPhone 7 ooit in onze handen zullen hebben, maar interessant is het zeker. Daarnaast hebben de heren van CURVED/labs voldoende humor om ook hun eigen idee enigszins op de hak te nemen met een mailtje van Eddy Cue naar Tim Cook.

[gv data=”L0zRr1jFW3U”][/gv]

3 reacties

    • @av_diver: Klopt, het is eigenlijk een magische toverstaf die ongeveer het zelfde doet als een stylus.

      Wat betreft deze keyboard onzin, dit gaat waarschijnlijk niet gebeuren want dat gaat ten koste van het design. En zo sluiten we deel 2435 van de apparata iphone speculaties af.

  1. Nu BlackBerry’s gedowngrade worden naar het armzalige android, zou ik zo’n iphone best overwegen als die komt. Er gaat niets boven een fysiek toetsenbord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *