Video: kun je met je auto over de Samsung Galaxy S6 rijden?

Auteur: , 26 Reacties
Wat is er sterker: een Tesla of een Samsung Galaxy S6?

Ja, dat kan, maar of je gloednieuwe telefoon daar zo blij van wordt...

Stel: je rijdt regelmatig met een auto over je smartphone, doe je er dan goed aan om de Samsung Galaxy S6 te kopen? Het is misschien geen overweging die de gemiddelde Samsung-koper maakt bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon, maar het lijkt erop dat er toch mensen zijn die zichzelf deze vraag stellen. Vergelijkbaar met de video die we destijds zagen van de iPhone 6 versus een BMW 5.

Je hebt voor het antwoord maar twee dingen nodig: een Galaxy S6 én een auto. iCrackUriDevice had beide in de buurt en besloot daarom een stapje verder te gaan dan de welbekende drop tests. In onderstaande video zien we dan ook hoe een Tesla Model S over de telefoon van Samsung dendert. De vraag is: kun je ‘m vervolgens nog gebruiken?26 reacties

Echt zonde. Maar het legt de mensen geen windeieren die dit doen zo te zien.
Goed voor de economie
Zo een Samsung valt vanzelf uit elkaar, heb je geen auto voor nodig…

…Ik hoor de Samsung-gekkies al aan komen stormen
@ziekegeest: ik ben nog altyd tevreden over mn s5 ;)
@theyoungsaablover: Sinds de lollipop update word ik strontziek van die s5. Samsung doet er niks aan. Voor mij word het iphone.
@sleepyj: update is altyd eigen keus (staat ook duidelijk voordat je hem uitvoert)en samsung kan er sowieso niks aan het doen aangezien android geen updates uitbrengt die samsung dan weer uit kan brengen… eigen schuld dus
@theyoungsaablover: Samsung bied het aan, en moet dus zorgen voor een fatsoenlijke update. Ja eigen schuld, maar je mag er volgens mij er vanuit gaan dat een update je software verbeterd.
@sleepyj: maar samsung geeft ook aan dat er talloze fouten in kunnen zitten en zolang android met niks nieuws komt kunnen zei ook alleen maar afwachten…
@theyoungsaablover: dan moeten ze het niet aan bieden. Foutjes oke, maar als de telefoon verneukt word is t wel een tikkie erger. Maar gister even naar de apple store geweest, wat een verademing zo’n Iphone 6.
@sleepyj: ook daar zul je wel problemen mee gaan krijgen… ook dmv een softwareupdate
@ziekegeest: Elk merk heeft wel z’n fratsen. Wat is volgens jou dan wel een goed merk?
@ziekegeest: Haha daarom heb ik een Hema telefoon!
@ziekegeest:
Ze zijn prima. Alleen het geld niet waard. Om over een iPhone nog maar te zwijgen. Nee een Motorola Moto G, dat is value for money. De specificaties van een toptelefoon van vorig jaar voor 170 euro. En dat met een zo goed als rommelvrije versie van Android zorgt dat het ontzettend soepel werkt en er strak uitziet. Geen high end telefoons meer voor mij na deze eye opener.
@mgmgb: De Moto G heeft absoluut niet de specs van een 2014 flagship, eerder 2012. Met de value for money ben ik het wel eens; ik zou er een gekocht hebben ware het niet dat het scherm op zijn best matig is.
Meestal zien we alleen drag races met een model s…
Hoe dom kan je zijn, dit had ik je ook wel kunnen vertellen.
Ff off topic: wat een stem joh die gast.. Werd r eng van..
@kingpro: Trekt jou stem volle zalen dan? ;-)
@venividivici: zijn handen misschien wel.
@venividivici: nou in iedergeval voller dan die grafstem van het filmpje.. Wat een grafstem idd
Je kan er ook met je trapauto over heen. Dan is ie ook stuk.
En nu over z’n voet!
Heel de Tesla in de kreukels…
Samsung S4 is echt veel te kwetsbaar. Twee keer laten vallen vanaf heuphoogte en daaaag scherm. 200 f*cking euro om te fixen, hele scherm stopte ermee na anderhalf jaar. Ik vind ze veel te ingewikkeld geworden met veel teveel gadgets die alleen maar kapot kunnen. Doe mij gewoon een S2 met sd kaart, doet alles wat je wil zonder ooit kapot te gaan.
Kansloze gozer. Snap hier het nut niet van.
@mrrallycross: dit is eigenlijk een apple gebruiker die ondertussen zo’n beetje elke ios, zowel beta als normaal heeft gejailbreakt behalve 8.2. en je ook nog is laat zien hoe het moet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).