Video: LG komt met retegave mobiele projector

LG Projector
Wij zijn fan!

Het Zuid-Koreaanse LG komt met een nieuwe mobiele LED-projector op de internationale markt. Het apparaat werkt op batterijen en kan tot een grootte van 80-inch projecteren met een maximale resolutie van 1280 x 720. Met een beetje fatsoenlijke achtergrond is het op deze manier mogelijk om vrijwel overal een filmpje te kijken of een presentatie te geven. Moet het wel donker zijn natuurlijk.

De PH450U is in staat om met een afstand van slechts 33 centimeter te projecteren. Volgens LG gaat de batterij van het apparaat zo’n tweeënhalfuur mee. De presentatie (of film) moet dus niet té lang duren. De LED-techniek zorgt ervoor dat je ook overdag gebruikt kunt maken van de projector, al zal de praktijk uitwijzen dat zonlicht toch al gauw roet in het eten kan gooien.

Via de internationale website van LG kost de PH450U 650 dollar. Naast dit model heeft de techgigant ook de kleinere PH150G aangekondigd. Deze is iets kleiner van formaat en kan tot 40-inch projecteren. Het 450 gram wegende apparaat kost 350 dollar.

LG Projector

[gv data=”x3KK8XlszEw”][/gv]

2 reacties

  1. Wat maakt dit ding nou retegaaf dan? Als je ’t hebt over die (lage) resolutie op 80 inch op accu? Gok dat met een heel klein beetje daglicht de ervaring belabberd is als ’t ding ook nog 2,5 uur op een accu moet kunnen draaien.

    • @entail: Echt he? Helemaal mee eens. Ding heeft eigenlijk niets wat mij bekoort. 650 dollar weg.

      ALS ik al zo een ding van LG koop dan minstens de LG’s MiniBeam PF1000. Die kan tot 100 inch, 1000 lumen, FullHD. En ook dat is nog maar de onderkant van de markt voor short throw beamers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *