Video: Max Verstappen test F1 2017-game

Auteur: , 3 Reacties
Verstappen speelt F1 2017

Max Verstappen bereidt zich op dit moment voor op de Grand Prix van Groot-Brittannië, maar voor hij in zijn echte bolide stapte, wachtte een testritje in F1 2017.

F1 2017 belooft nog dieper te gaan dan F1 2016, waardoor er voor de echte fans nog meer te beleven valt. Je hebt als coureur echt invloed op de prestaties van je team en je eigen kwaliteiten. Zo kun je om een nieuwe voorvleugel vragen, om vervolgens een onderdeel te krijgen dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Of juist niet, want ook een F1-team maakt weleens een foutje.

Vergeleken met het afgelopen seizoen zien ook de F1-bolides er een stuk stoerder uit en dat ondervond ook Verstappen tijdens zijn eerste test. Zeker als je alle rijhulp uitschakelt zul je je handen vol hebben aan de snelle racemonsters, terwijl het dankzij de brede banden leuker is dan ooit om door een bocht te glijden.

Max kruipt in onderstaande video niet alleen in zijn nieuwe bolide, hij racet ook in de Red Bull RB6 uit 2010. In F1 2017 vind je namelijk ook diverse kampioensauto’s terug, waaronder de RB6 van Sebastian Vettel. Dan besef je nog maar eens hoe erg we die brullende V8 missen…3 reacties

Max rijdt ook Assetto Corsa:
https://www.youtube.com/watch?v=zmaE8NqVfVM
@gallardogt: euh…. Misschien mis ik iets maar waar kan je aan zien dat dit AC is?
@drdre1: de HUD en belichting voornamelijk. Maar je moet het inderdaad even weten ;-) de auto komt volgens mij uit de ACFL 2017 mod.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).