Video: Microsoft neemt Apple op de hak in nieuwe reclame

Auteur: , 3 Reacties
iPad vs Surface

Hi-la-risch.

Zonder gekheid. Het eeuwige bashen van Microsoft op Apple begint wat eentonig te worden, maar bij deze commercial kon ik een kleine glimlach niet onderdrukken. De iPad van het merk uit Cupertino werd al regelmatig beetgenomen door het Amerikaanse bedrijf, maar de toevoeging van het 169 euro kostende Smart Keyboard was een reden van Microsoft om dit grapje nog eens te herhalen.

In de commercial zien we dat Siri een gesprekje voert met Cortana. Siri viert een feestje omdat de iPad nu eindelijk een toetsenbord heeft. Op cynische wijze vraagt Cortana of de tablet van Apple nu dan ook meteen computer is, aangezien de Surface een drie-in-een apparaat betreft. Check de commercial in de video hieronder om het antwoord van Siri te weten te komen.3 reacties

Wat MS niet vermeld is dat de SP4 OOK een keyboard kan hebben waar je ook FLINK voor moet betalen.
Laten we wel wezen (heb er zelf 1), Zonder het keyboard is de SP4 niet heel makkelijk in gebruik, en als pure tablet (dus zonder dat keyboard) is het een stuk minder als de Ipad.

Feit blijft dat de ipad pro echt geen computer vervanger is, ook niet met keyboard en ook nog geen extra verkrijgbare Stylus. IOS is daar simpelweg gewoon niet voor geschikt.
Geestig maar Microsoft heeft dit voor de surface lijn dan ook hard nodig. Dat loopt allemaal zo goed niet namelijk :p
ik moet zeggen, ze hebben een best goeie faker van siri gevonden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).