Video: Microsoft vindt Chromebooks maar waardeloos


Met de feestdagen voor de deur probeert Microsoft de verkopen van Chromebooks nog even onderuit te schoppen met een nieuwe uitlachreclame waarin ze de nadelen van Google’s prijsvriendelijke laptops in de spotlight zetten. Kortom, het is tijd voor een nieuwe aflevering uit de Don’t Get Scroogled-campagne.

Microsoft is er de laatste jaren erg bedreven in geworden om Google’s producten in de zeik te zetten. Nu de Chromebook van Google een alarmerende verkoopstijging heeft meegemaakt in 2013, en steeds meer merken ze uitbrengen, voeren ze in Redmond het tempo op en komen ze met de ene na de andere anti-Chromebook-campagne.

In de nieuwste video worden acteurs nietsvermoedende voorbijgangers in Los Angeles gevraagd of ze de Chromebooks kennen danwel willen gebruiken en wat voor programma’s ze draaien. Wie zegt Office-producten te gebruiken wordt meteen gewezen op het feit dat Chromebooks geen Word, Excel of Powerpoint ondersteunen. Over Google Docs wordt vervolgens gezegd dat het offline niet beschikbaar is, iets dat simpelweg niet meer waar is, maar dat liet Microsoft per ongeluk expres weg.

[gv data=”_wAgB5J1gSQ”][/gv]

Mocht je dit al ver vinden gaan, check dan even de Microsoft-webshop die is volgehangen met Don’t Get Scroogled-producten.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *