Video: Modern Warfare Remastered releasedatum bekend

Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Dat heeft lang op zich laten wachten…

Er valt over te twisten in hoeverre de verkopen van Call of Duty: Infinite Warfare te danken waren aan de toevoeging van Modern Warfare Remastered. Aangezien de editie van vorig jaar erg pover is ontvangen door critici, bleek er wel veel vraag te zijn naar de verbeterde Modern Warfare-versie. Vanaf volgende week is er eindelijk een standalone versie beschikbaar.

Vanaf 27 juni kun je eindelijk aan de slag met deze standalone versie. Tenminste, wanneer je in het bezit bent van ee PS4-console. Activision heeft namelijk nog geen releasedatum bekendgemaakt voor de Xbox One- en PC-versie, maar meldt wel dat beide apparaten deze opgepoetste variant van Modern Warfare mogen verwachten.

Ondanks dat het hier om een remake gaat, moet je hoogstwaarschijnlijk flink in de buidel tasten voor deze editie. The Verge meldt namelijk dat het spel 39,99 dollar gaat kosten, en de verwachting is dat hetzelfde bedrag in euro’s moet worden betaald. Ook moet de Variety Map Pack DLC apart gekocht worden voor 14,49 euro.

Hoewel het lang heeft geduurd totdat de standalone versie van Modern Warfare Remastered op de markt komt, moet deze editie de gamers weer enthousiast maken voor de CoD-serie. Zeker nu we aan het eind van dit jaar Call of Duty weer terug zien gaan naar de Tweede Wereldoorlog.

[gv data=”frcic8ApwJ0″][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *