Video: Netflix toont ‘zieke’ miljoenenproductie Maniac

Netflix Maniac
De regisseur van True Detective heeft iets bizars in petto.

Het najaar belooft zoals zo vaak veel moois wat betreft films en series. Ook streamingdienst Netflix is de laatste weken niet stil blijven zitten en strooit met teasers en trailers. Zo ook met Maniac, een bijzonder duistere serie die zijn origine kent in Noorwegen. De Amerikaanse remake onder handen van True Detective seizoen 1 directeur Cary Fukunaga maakt ons zeer benieuwd.

De serie staat in het teken van twee hoofdpersonages, die enkel een speciale proefperiode delen die hun mentale ziekte of angst moet verhelpen. Het spreekt voor zich dat deze oplossing niet zo rooskleurig is als gewenst.

Wat de verwachtingen nog een flinke boost geeft, is de aanwezigheid van enkele Hollywood-acteurs die niet onbekend voor ons zijn. Uit de teaser blijkt namelijk dat Emma Stone en Jonah Hill de twee hoofdrollen zullen vervullen. Daarnaast zijn er grote rollen weggelegd voor Sally Field en Justin Theroux.

Voor laatstgenoemde is er een rol weggelegd als Dr. Mantleray, die er stellig van overtuigd is dat ‘problemen met de geest verholpen kunnen worden’. Het ziet ernaar uit dat Fukunaga bijzonder veel vrije ruimte krijgt van Netflix, aangezien wij nog niet vaak zo’n bizarre teaser hebben gezien van de streamingdienst. Op 21 september kunnen we het spektakel jlive verwachten.

[gv data=”dQZPp5ED1VI”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *