Video: Nexus 6P faalt in verschillende crashtests

Auteur: , 6 Reacties
Nexus 6P test

Krassen, vuur en uiteindelijk buigen. Het vlaggenschip van Google scoort slechter in de tests dan alle andere huidige smartphones.

Opnieuw slecht nieuws rondom Google’s Nexus 6P. De telefoon, gebouwd door Huawei, faalt in verschillende testen. Het design is gevoelig voor krassen, zelfs met een sleutel. Ook herstelt het scherm niet uit zichzelf wanneer er een vlammetje bij wordt gehouden, in tegenstelling tot andere smartphones, aldus de YouTuber.

De grote verrassing tref je aan in het einde van de video. De Nexus 6P lijkt wel van karton, hoe eenvoudig het toestel zich laat buigen, om uiteindelijk te breken. Check de resultaten zelf in het filmpje hieronder.6 reacties

Als je even naar beneden scrollt in de comments zie je al snel een heel pak redenen waarom dit filmpje niet helemaal als realistisch kan beschouwd worden. Geen logo’s achterop (pre-productiemodel? Namaak?), al een beschadigd glazen paneel door de barst en het vuur (dus minder sterk bij de buigtest), andere YouTubers die hem hebben proberen buigen en er niet in slaagden, etc.
Stemmingmakerij om niks dus, wordt toch eens tijd dat je verder kijkt dan je neus lang is ruben…
@frietjemet: hmm had je dat ook gezegd als het een iPhone was geweest?
@martijnh: Absoluut niet.
@Donstil: @martijnh

Jullie begrijpen er volgens mij echt helemaal niks van he?
Wie houdt nu een vlam bij zijn smartphone… En wat verwacht de filmer van “zelfherstellend”? Opnieuw een filmpje om goed aan te verdienen. Mijn ervaring bij Huawei is dat het degelijke smartphones zijn, met een mooi prijsje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).