Video: Nexus 6P faalt in verschillende crashtests

Nexus 6P test
Krassen, vuur en uiteindelijk buigen. Het vlaggenschip van Google scoort slechter in de tests dan alle andere huidige smartphones.

Opnieuw slecht nieuws rondom Google’s Nexus 6P. De telefoon, gebouwd door Huawei, faalt in verschillende testen. Het design is gevoelig voor krassen, zelfs met een sleutel. Ook herstelt het scherm niet uit zichzelf wanneer er een vlammetje bij wordt gehouden, in tegenstelling tot andere smartphones, aldus de YouTuber.

De grote verrassing tref je aan in het einde van de video. De Nexus 6P lijkt wel van karton, hoe eenvoudig het toestel zich laat buigen, om uiteindelijk te breken. Check de resultaten zelf in het filmpje hieronder.

[gv data=”tTIaUH6PIvo”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Als je even naar beneden scrollt in de comments zie je al snel een heel pak redenen waarom dit filmpje niet helemaal als realistisch kan beschouwd worden. Geen logo’s achterop (pre-productiemodel? Namaak?), al een beschadigd glazen paneel door de barst en het vuur (dus minder sterk bij de buigtest), andere YouTubers die hem hebben proberen buigen en er niet in slaagden, etc.

  2. Wie houdt nu een vlam bij zijn smartphone… En wat verwacht de filmer van “zelfherstellend”? Opnieuw een filmpje om goed aan te verdienen. Mijn ervaring bij Huawei is dat het degelijke smartphones zijn, met een mooi prijsje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *