Video: nieuwe Civilization game gaat de ruimte in

Nieuwe Civilization game gaat de ruimte in
In een nieuwe trailer van de Sid Meier’s Civilization serie wordt duidelijk dat we niet meer op aarde aan onze legers gaan bouwen.

In het nieuwste deel van Civilization: Beyond Earth is de aarde volgebouwd en hebben we geen andere keus om nieuwe planeten te ontdekken en koloniseren. Op de nieuwe planeten krijg je weer de kans om een nieuw leven op te bouwen. Het spel zal dezelfde principes volgen zoals we die gewend zijn van Civilization. Je kiest nu alleen niet voor een bevolking of land die je vertegenwoordigt maar voor één van de expeditiesponsoren.

Op de nieuwe planeten, die steeds opnieuw worden gegenereerd, krijg je de kans om nieuwe steden te bouwen en om buitenaardse wezens tegen te komen. Deze aliens kunnen je helpen in het spel of juist voor problemen zorgen. Je zal dus een manier moeten vinden om met ze te kunnen communiceren. Dat is één van de vele nieuwe aspecten aan Civilization: Beyond Earth

In de trailer worden nog geen gameplay beelden getoond maar wel een grimmige sfeer waarin je de nieuwe planeten gaat ontdekken. Civilization: Beyond Earth zal deze herfst verschijnen voor Windows, Mac en voor Linux.

[gv data=”qtYWqE55s24″][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *