Video: nieuwe reclame van Google maakt iPhone belachelijk

Storage Full
Bashen blijft een dingetje in de reclamewereld.

De iPhone met 16GB opslagcapaciteit is een bitch. Een dot apps, muziek of foto’s/video’s en het toestel is alweer vol. Voor 100 euro extra heb je 64GB, maar prijstechnisch gezien is dit natuurlijk pure kul. Google weet van deze pijn af en brengt het issue op een creatieve wijze onder de aandacht in een nieuwe commercial voor Google Photos.

In de video is te zien dat mensen een foto willen maken, maar er komt een melding in beeld dat er geen opslag meer vrij is. De Amerikaanse zoekgigant gebruikt niet het woord “iPhone” of “Apple”, maar het interface en de geluidjes zeggen genoeg.

Vervolgens komt er een Android-toestel in beeld en Google legt uit waarom je Photos zou moeten gebruiken. De dienst slaat foto’s op in de cloud waardoor je niet meer afhankelijk bent van fysieke opslagruimte op een smartphone. De ietwat flauwe reclame kun je hieronder bekijken.

[gv data=”aEK37MBTUPk”][/gv]

4 reacties

  1. Liever geen foto’s…dan een telefoon die automatisch al mijn photo’s verstuurd naar een online adverteerder die ze vervolgens mag gebruiken voor ik weet niet wat.

    Maargoed..Ze hebben wel een punt natuurlijk.
    Dat Apple nog steeds 16GB iphones verkoopt.. begint een beetje schraal te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *