Video: Nintendo Switch slopen in stijl

Nintendo Switch slopen in stijl
Best een sterk apparaatje.

Het is je vast niet ontgaan dat de release van de Nintendo Switch verre van vlekkeloos is verlopen. Naast de matige releasegames zijn er problemen met de controllers, is het apparaat makkelijk te jailbreaken en is het af te raden om de console te customizen. Maar over de robuustheid van het apparaat horen we niemand klagen.

Ter ere van de enige grote Switch-game (Zelda) die bij release beschikbaar is, besloten de heren van het Waterjet Channel op YouTube een Triforce design in de Switch te graveren met een waterjet. Terwijl iemand de Switch op dat moment in gebruik heeft welteverstaan. Nog gekker dan het idee zelf is dat de console van geen stoppen weet terwijl het apparaat zwaar onder druk staat.

Na dik één minuut is de eerste driehoek zichtbaar, maar de Switch blijft onverminderd doorgaan. Pas wanneer diezelfde driehoek door de waterjet uit de console valt, houdt het apparaat er mee op.

Al met al een knap staaltje werk van Nintendo. De heren van Waterjet Channel vonden de Switch met Triforce design echter zo geslaagd, dat ze de vermorzelde console op Ebay hebben geplaatst. Voor ieder wat wils zullen we maar zeggen.

[gv data=”qBVyF0I2Ruo”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *