Video: Nokia probeert de iPad belachelijk te maken

Nokia Lumia 2520 reclame
De overname van Nokia door Microsoft is nog niet volledig afgerond, maar het Finse bedrijf is wel alvast begonnen om op dezelfde manier ‘reclame’ te maken. De eerste commercial voor de Lumia 2520 tablet is een nogal geforceerde aanval op de iPad.

Dat Microsoft er een sport van maakt om in reclames producten van Apple, of Google, belachelijk te maken wisten we al, maar Nokia doet het nu dus ook.

In onderstaande reclame zien we een man die indruk probeert te maken met zijn dunne en lichte iPad, maar die constant tegen de beperkingen van zijn tablet aanloopt. Een blonde dame met haar Nokia Lumia 2520 moet hem jaloers maken.

Opvallend is dat de reclame 1:17 duurt en dat pas op 1:03 de Nokia Lumia 2520 in beeld komt. De Lumia 2520 is een 10.1-inch tablet die draait op Windows RT 8.1 en $499 kost in de VS. Op termijn zal deze tablet ook leverbaar worden in Nederland.

[gv data=”C9PSnkVZ8So”][/gv]

[lg_folder folder=”Nokia/Lumia_2520/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

  1. Ze maken zich zelf meer belachlijker ! Als of de nokia batterij onijndig mee gaat maar nee hoor zogenaamd fast charge ? Dus leeg is weer leeg lozerss ga ma failliet !

  2. 1 ding weet ik al wel zeker, het blonde meisje heeft allicht minder betaald voor haar tablet. En wat doen mensen tenslotte op een tablet…allemaal hetzelfde, wat mails, wat facebooken, wat viber berichten sturen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *