Video: ontdek ‘verborgen’ Netflix content met Chrome

Netflix Categories
Ontdek alle (voorheen) onzichtbare Netflix-content dankzij de populaire browser van Google.

Het succes van Netflix groeit gestaag door. De populaire videodienst is inmiddels al in meer dan 130 landen te bekijken. Een van de voordelen aan Netflix is het grote aanbod aan series en films die je tot je beschikking hebt. Als abonnee zie je echter lang niet alle aanwezige content op je scherm.

Dankzij de extensie Netflix Categories voor Google Chrome komt daar verandering in. Deze handige tool voor de Chrome-browser zorgt ervoor dat ook de verborgen Netflix-categorieën in één klap te zien zijn. Het eindeloze slenteren door de Netflix-bibliotheek moet hierdoor voorgoed verleden tijd worden.

Een andere handige feature van Netflix Categories is dat de plugin je de mogelijkheid geeft om je favoriete categorieën van een bladwijzer te voorzien, waardoor je binnen enkele klikken toegang hebt tot je favoriete genres.

Op dit moment beschikt de extensie over 100 verschillende categorieën, maar dit aantal zal flink stijgen als we ontwikkelaar Deekshith Allamaneni moeten geloven. Extra handig: Netflix Categories draait niet op de achtergrond, waardoor het geen onnodige data of systeemenergie verbruikt.

Bekijk onderstaande video om een beter beeld te krijgen van de voordelen van de speciale Chrome-extensie. De plugin is gratis te downloaden in de Chrome Web Store.

[gv data=”KVnSOqXLVvM”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *