Video: ontmoet de nieuwe Microsoft Surface Pro

Microsoft Surface Pro
Er zijn kosten noch moeite gespaard.

Het hing al een tijdje in de lucht dat Microsoft een nieuwe Surface-lijn zou presenteren. Vandaag liet de tech-gigant in Shanghai voor het eerst haar nieuwe Surface Pro zien. Niet alleen is het apparaat bijzonder mooi te noemen, maar is er dankzij de verschillende uitvoeringen in specs voor ieder wat wils.

De nieuwe Surface Pro lijkt qua uiterlijk niet meteen heel erg te verschillen van zijn voorganger, maar niets is minder waar: het apparaat is volledig opnieuw gebouwd en van nieuwe materialen gemaakt. Mede hierdoor is de Surface Pro een van de meest lichte apparaten die Microsoft ooit heeft gemaakt, beginnend vanaf een gewicht van slechts 768 gram en een dikte van 8,5 millimeter.

Voor de echte tech-fanaat is de Surface Pro te verkrijgen met een zevende generatie Intel Core i7-processor en een indrukwekkende accuduur van maar liefst 13,5 uur. Dankzij het speciale 165-graden scharnier (ook wel Studio Mode genoemd) moet het volgens Microsoft voor gebruikers mogelijk zijn om de beste kunstwerken te maken met behulp van de Surface Pen.

[gv data=”TwWs2jIy4js”][/gv]

Het 12,3 inch scherm met een resolutie van 2736 bij 1824 pixels zorgt voor een haarscherp beeld, en in combinatie met Windows 10 Pro als besturingssysteem moet het apparaat zeker toekomstbestendig zijn.

De nieuwe Microsoft Surface Pro tablets zijn vanaf 15 juni te koop in de Benelux, met een beginprijs van 949 euro voor de variant met een m3-processor, 4GB RAM en 128GB SSD. De vier i5-versies beginnen vanaf 1149 euro, terwijl de drie i7-varianten tussen de 1799 en 3099 euro kosten.

[gv data=”TCTExFYvL1g”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *