Video: Pokémon Quest gratis voor iOS en Android

Auteur: , Geen reacties
Pokemon Quest

De game is beschikbaar.

Pokémon spellen doen het bijna altijd goed en dus werd er op gamebeurs E3 weer voldoende Pokémon games aangekondigd. Eén van de aankondigingen was Pokémon Quest voor mobiel. De game kwam al eerder uit op de Nintendo Switch.

Vanaf vandaag is de game verkrijgbaar. Het spel kent een andere opzet in vergelijking met de traditionele Pokémon games. In Pokémon Quest moeten spelers Tumblecube Island verkennen, op jacht naar een schat. Gedurende deze zoektocht zal de speler in allerlei avonturen belanden. De graphics zijn, zoals je al bovenaan dit artikel kon zien, blokkerig en hebben wat dat betreft wat weg van Minecraft.

Pokémon Quest is als een free-to-play game ontwikkeld en kan dus gratis gedownload worden uit de Play en App Stores. Uiteraard zit een verdienmodel verstopt in de game zelf. Zo kunnen gamers onder meer in-game aankopen doen. Met deze aankopen wordt het spel makkelijker gemaakt. Dowloaden? Android-gebruikers klik HIER. iOS-gebruikers klik DAAR. Een trailer van de game kun je hieronder bekijken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).