Video: Resident Evil topper krijgt nóg een remake

Resident Evil remake video
Bloedstollende horror binnenkort op je huidige console.

Capcom maakte een tijdje geleden bekend dat het Resident Evil: Revelations naar de huidige generatie consoles wil brengen. Zowel PS4- als Xbox One-gebruikers zouden op redelijk korte termijn moeten kunnen genieten van het indrukwekkende spel. De game was oorspronkelijk bedoeld voor de 3DS, maar kreeg door het grote succes ook al een PC-, PS3-, Xbox 360- én Wii U-versie.

Het origineel van 2012 is dan ook een beetje gedateerd te noemen. Het was dan ook de vraag in hoeverre Capcom deze versie zou aanpassen en/of verbeteren voor de nieuwste poort. Dankzij de vrijgegeven gameplay-video die hieronder staat weten we dat het ook qua graphics wel redelijk goed zit.

De game zelf blijft redelijk trouw aan het origineel. Revelations speelt zich af tijdens Resident Evil 4 en 5, waarin hoofdrolspelers Jill Valentine en Chris Redfield een bioterroristische organisatie proberen te stoppen met het infecteren van de oceanen op aarde met een virus.

De release van de nieuwste versie van Resident Evil: Revelations staat gepland op 31 augustus in Japan, maar een Europese releasedatum is nog niet bekend. Ook is het nog niet duidelijk of Capcom ook een Switch-release in gedachte heeft.

[gv data=”2WmJwsX0Gu8″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *