Video: Sony kijkt verder dan enkel Playstation VR games

Laatste redmiddel voor Playstation VR
Nu al een laatste poging om het vege lijf te redden?

De Playstation VR is inmiddels al een tijdje beschikbaar voor Playstation 4-gamers. Hoewel het concept erg tof is, zitten de dure aankoopprijs en matige VR-ondersteuning het product erg in de weg. Dankzij Virry VR moet er meer leven in de virtual reality-brouwerij komen bij Sony.

Virry VR is een app die jou midden in het Keniaanse wildlife zet. Zo zit je eerste rang bij vechtende neushoorns, etende tijgers en nog veel meer toffe dieren. Dankzij de Playstation VR zullen deze ontmoetingen veel indrukwekkender zijn dan de ‘platte’ Planet Earth-beelden bijvoorbeeld.

Naast de amuserende (en volgens Sony verslavende) factor die het spel bezit, zit er ook een serieuze boodschap verstopt in Virry VR: het speelt een cruciale rol in het bijbrengen van wildlife-info aan een nieuwe generatie. Dat is nodig, aangezien de populatie wilde dieren tussen 1970 en 2012 met 58% is gekelderd.

Het indrukwekkende ‘spel’ is nu te koop in de Playstation Store voor 9,99 euro. Of Virry VR ook daadwerkelijk een topper wordt, is nog maar de vraag. Het onderscheidende concept is in ieder geval veelbelovend.

[gv data=”qrEMoZH-mLU”][/gv]

3 reacties

  1. Ik heb er zelf een al vanaf het begin van de release aangeschaft. De playstation VR is prijzig, maar als volwaardig VR bril niet te duur. Kijk er zelf vaak films mee en nu ook 3d blueray films. En vind de games ook echt een ware belevenis met de VR bril. Maar je zal altijd mensen hebben die een product willen afkraken. Ik heb er geen problemen mee en geniet er elke avond van met een gave film of serie in biosformaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *