Video: stijlvolle Sony smartphone lekt weken te vroeg uit

Sony Xperia gelekt
Er staat al minstens één nieuwe Xperia X-smartphone klaar voor 2017.

Ook Sony is in 2017 weer van de partij op het Mobile World Congress in Barcelona. Het bedrijf gaat naar verluidt 5 nieuwe smartphones presenteren op de tech-beurs. Enkele weken voor de officiële presentatie hebben we echter al beelden van één van de nieuwe Sony-smartphones.

Het toestel met modelnaam G3121 is in onderstaande video in haar volle glorie te bewonderen. De smartphone is hoogstwaarschijnlijk de opvolger van de Xperia XA, een midranger van vorig jaar. Hoewel het toestel de minst krachtige van de drie gepresenteerde Xperia X-smartphones was op het MWC in 2016, had het mobieltje genoeg toffe features om zich te onderscheiden, waaronder haar (vrijwel) randloze scherm.

De Sony G3121 maakt nog steeds gebruik van deze formule, wat ook meteen de enige vergelijkbare feature is ten opzichte van de oude Xperia XA. Uit de beelden valt ook te zien dat het nieuwe model gebruikmaakt van het zogenaamde ‘Loop Surface’, waardoor het toestel dankzij haar ronde vormen comfortabel in je hand ligt.

Het is echter nog even afwachten van welke specs de Sony G3121 gebruikmaakt. Er staan ons namelijk 2 midrange Sony-smartphones te wachten op het MWC: eentje met een 5,2 inch full-hd-scherm, 4GB RAM, 64GB aan intern opslaggeheugen en een 23 megapixel-camera, terwijl de ander gebruikmaakt van een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, 3GB RAM, 32GB aan opslaggeheugen en een 16 megapixel-camera.

[gv data=”3PtFKWwWCnc”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *