Video: Tafel van oude Boeing-onderdelen past in elke evil lair

Auteur: , Geen reacties

Dus je bent een evil genius van de niet-Apple soort, en je hebt een grote tafel nodig om je werelddominantie-plannen uit te leggen aan je evil henchmen. Maar tegelijkertijd wil je met je tijd meegaan en wat aan je ecologische voetadruk doen. Recycling van oude materialen is hier de uitkomst!

Deze tafel is gemaakt van een van de motoren die normaliter onder een Boeing 747 hangen. Zo af en toe moet er wel eens wat vervangen worden, en in plaats van de oude onderdelen naar de vliegtuigsloperij te brengen, hebben de jongens bij MotoArt er een heel cool stuk interieur van gemaakt.

De buitenrand komt van de inlaat van General Electric’s GE90 turbinemotor af, de fanbladen zijn handgemaakt door het bedrijf zelf, en de LED verlichting kan in elke kleur die je maar wil. Op het midden van de tafel staat een spinner van een B-52 bommenwerper, zodat al je super villian-vrienden meteen de combat-readyness van jouw leger onderdanen inzien. Een soort modern equivalent van de koppen van geschoten wild aan de muur hebben hangen, zeg maar.

Uiteraard moet er tijdens het beramen van deze snode plannen ook wel eens wat bijgeladen worden. Dat kan door middel van 6 verborgen stopcontacten in de zijkant van de motorbeplating. Zo komen je speeltjes nooit droog te staan, en is je laserpistool altijd klaar voor gebruik als die vervelende Brit weer opduikt om je plannen te dwarsbomen.

Deze tafel kan de jouwe zijn voor tussen de 35.000 en 45.000 Amerikaanse dollar. Een koopje, zeker vergeleken met de kosten voor allerlei andere kwaadaardige en vernietigende apparaten.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).