Video: telefoon met ingebouwde oplader

Telefoon met ingebouwde oplader
Dat is nog eens handig! Doordat deze telefoon een ingebouwde oplader heeft ben je altijd en overal in staat om je telefoon op te laden. Je hoeft dus nooit meer ergens te vragen of ze toevallig een oplader hebben liggen voor je. Ideaal!

Deze Chinese telefoon heeft de naam Daxian N100i en draait zo te zien op Android. De specificaties zijn niet denderend en het design is ook niet heel spectaculair. Maar maakt dat iets uit? Een ingebouwde oplader is natuurlijk super handig.

Zoals in onderstaande video te zien is kan je de achterkant van de telefoon verwijderen en de stekker vervolgens uitklappen. Daarna kan je de telefoon in het stopcontact proppen en wordt je telefoon voorzien van stroom.

Helaas is de ingebouwde stekker zo te zien niet geschikt voor Nederlandse/Europese stopcontacten, maar wie weet komt dat in de toekomst nog. (via: engadget.com)

[gv data=”EvVllsMsxEg”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Nu we gsm’s ( lees: smartphones) nu toch terug buitenproportioneel groot aan het maken zijn, kunnen we er inderdaad meteen in oplader in steken. Ik ben in ieder geval voorstander !

  2. Nokia had ooit eens een model met ingebouwde lader. Nooit een succes geworden omdat het teveel ruimt in beslag neem (toen al) stopcontacten stammen uit het jaar 0, inductie is de toekomst 🙂

  3. ik zie er het nut niet van in eerlijk gezegd…je kan tegenwoordig overal usbkabel vinden en inpluggen…waarom moet dan lader ingebouwd worden….lijkt mij ook niet echt handig hier gepast stopcontact voor te vinden want zo een formaat…is dikwijls al moeilijk nog gewone stekker ergens bij te steken omdat het niet meer past

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *