Video: transparante OnePlus 6 de mooiste versie?

OnePlus 6 doorzichtig (video)
Bekijk en oordeel zelf dit pareltje.

Doorzichtige smartphones zijn de laatste maanden weer helemaal in. Tegenwoordig zijn onze toestellen volledig dichtgeplakt, waardoor het zien van de hardware die schuilgaat in het apparaat vrijwel onmogelijk is. Gelukkig hebben we nog enkele handige klusjesmannen die laten zien dat je nog altijd kunt priegelen met de nieuwste smartphones.

Zo ook met de OnePlus 6, het nieuwste vlaggenschip van de zelfbenoemde prijsvechter. Onze YouTuber JerryRigEverything speelt maar wat graag met nieuwe toestellen, om ze vervolgens te bekrassen en uit elkaar te halen. Ook zijn de transparante versies erg in trek. Aan OnePlus-toestellen heeft de YouTuber eveneens warme herinneringen.

Enkele eerdere toestellen van het merk beschikten namelijk over een kenmerkende rode accu, die na wat (schroef)werk te zien was. In de OnePlus 6 is deze helaas niet aanwezig. Gelukkig heeft Zack Nelson daar een eigen oplossing voor, waardoor zijn eigen doorzichtige OnePlus 6 ook een nostalgische waarde met zich meedraagt.

Het gehele proces van het doorzichtig maken en overige hilarische oneliners van de YouTuber bekijk je hieronder. Wij zijn in ieder geval heel erg geïnteresseerd in een doorzichtige OnePlus 6, mocht deze ooit (met garantie) uitgegeven worden door het bedrijf zelf.

Nog geen reacties

  1. @jastinissen: “De eerste toestellen van het merk beschikten namelijk over een kenmerkende rode accu, die voor iedereen zichtbaar was door de uitklikbare achterkant. ”

    Enkel de Oneplus 2 had een achterkant die men kon vervangen, maar dan zag je de batterij nog niet zitten, tenzij je de schroeven los begon te doen.
    De Oneplus One had slechts 1 vervangbare cover, die van bamboo. Maar omdat je daarvoor de achterkant moest demonteren met een “plectrum” en daardoor grote kans had op beschadigingen, heeft men niet meer beloofde covers gemaakt ( jeans, hout, carbon,… )
    De Oneplus X had ook covers, maar die klikte je bovenop de standaard glazen achterkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *