Video van de budget iPhone en nieuwe iPad

iPhone 5C
Er zijn video’s opgedoken van wat lijkt op de nieuwe iPhone (5c) én de nieuwe iPad (5).

De video’s zijn opgedoken via Chinese sites. Er zijn al eerder beelden gelekt van de goedkopere iPhone, maar een kleine week geleden konden we eindelijk de naam van deze budget-telefoon melden: 5c. De beelden op de video komen overheen met de eerdere gelekte foto´s, dus wat dat betreft is er grote kans dat dit klopt.

[gv data=”QvrE5zZUoLk”][/gv]

Dit is de eerste keer dat de iPhone 5C in een video opgedoken is. Eerder lekte al verschillende foto’s van het toestel. Op de video is de voorkant van het toestel te zien en de plastic achterkant.

Tevens is er een video van de vermoedelijke nieuwe iPad 5 opgedoken, via dezelfde Youtube-user. Het gaat om de achterkant van de nieuwe iPad, er lijkt daarbij (uiteraard) weinig verschil te zijn met de huidige generatie. De iPad 5 zou volgens geruchten een stuk lichter worden dan de iPad 4, en daarbij ook een stuk dunner.

[gv data=”5Fhwkz6H9MU”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ik heb wel interesse in een Iphone 4> voor 2e telefoon maar dat is meer om het iOs te proberen en ervaren. Verder vind ik de behuizing en feel van de iPhone juist wel stevig en lekker in de hand voelend, wel enigszins zwaar voor zn grootte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *