Video: verbouw zelf een handschoen tot draadloze muis

Power Glove
Mocht je toevallig nog een oude draadloze muis ergens hebben liggen en een handschoen overhebben dan hebben we nog een leuk idee voor de kerstvakantie. Verbouw die handschoen tot een muis!

Als je het ziet in onderstaande video is het eigenlijk best simpel. Je sloopt de muis en propt alle onderdelen zoals sensoren in de handschoen. En je kan vervolgens die handschoen als muis gebruiken.

Het ziet er wellicht niet heel mooi uit, maar zoals de maken zelf ook al aangegeven gaat het hier om een prototype. Als je er wat meer tijd voor uittrekt moet het vast mogelijk zijn om het geheel wat mooier af te werken.

Dit is in elk geval een leuk project om zelf eens te proberen de komende dagen.

[gv data=”KmFcsW_4R9M”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Dit is wel erg gaaf zo!
    Zit eraan te denken om ook dit te gaan proberen in de vakantie, lijkt me erg gaaf om erbij te hebben! Wel jammer uiteraard dat typen erna niet zo handig zal zijn (met de handschoen aan) en dat je geen scroll wieltje hebt, maargoed dat zijn slechts details.

  2. En ja hoor, mijn mouseglove is volledig af en werkend! Het is wel grappig om te hebben, totaal niet handig als je wat meer moet typen maar erg leuk.
    Voor gamen zal het ongetwijfeld erg leuk zijn, echter ik game zelf niet op m’n computer dus daar heb ik er niks aan, maar het is verder gewoon een leuk hebbedingetje!
    Ik raad het iedereen die twijfelt aan om er gewoon een te maken, het is echt niet moeilijk en gewoon erg leuk.
    Mijn mouseglove is echter wel bedraad want dan heb je geen last van de batterijen op de bovenkant v/d handschoen, en die kabel zit niet erg in de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *