Video: wat je kunt met de Battle Pass in Fortnite 5

Fortnite
Nieuwe Battle Pas, zelfde principe.

Voor het nieuwe seizoen van Fortnite kunnen spelers ook weer gebruik maken van de Battle Pas. De prijs is met 950 V-Bucks ongewijzigd gebleven. In een uitlegvideo heeft Epic Games bekendgemaakt wat je allemaal kunt verwachten met de Battle Pas voor dit nieuwe seizoen.

Zo krijg je met de aanschaf van een Battle Pas twee nieuwe skins die je kunt dragen tijdens de strijd. Daarnaast geeft de Battle Pas toegang tot exclusieve outfits, emoties en nieuwe verrassingen. Het mooie van de Battle Pas is dat je alle ontgrendelde items blijft behouden. Als Fortnite seizoen 6 gaat beginnen, kun je dus gewoon je items van het vorige seizoen meenemen.

Alle rewards hebben een waarde van meer dan 25.000 V-Bucks. Er zijn meer dan 100 rewards beschikbaar. V-Bucks moeten los aangeschaft worden. Dat op de PlayStation bijvoorbeeld via de PlayStation Store en Xbox-spelers kunnne terecht in de Microsoft Store. Voor 10 euro ontvang je 1.000 V-Bucks. Een redelijk bedrag als je beseft dat Fortnite een gratis game is.

Net als bij de vorige Battle Passes, zijn er wekelijkse challenges. Door deze uitdagingen te voltooien level je en kun je rewards sneller ontgrendelen. Hoe meer challenges, hoe sneller de rewards op je af komen.

Lees alles over Fortnite seizoen 5 in dit artikel.

[gv data=”hgZz911mFB8″][/gv]
[gv data=”kvfqMOyJDQY”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *