Video: wat vind jij van de nieuwe iOS 12-looks?

Is dit de nieuwe look van iOS 12
We weten allemaal wat we kunnen verwachten van iOS 11, maar wat staat er op de planning voor iOS 12?

Designer Prince Studio heeft zijn fantasie de vrije loop gelaten en ontwierp zijn kijk op de twaalfde versie van het mobiele besturingssysteem. Zo wil hij de look van de software behoorlijk op de schop nemen, zodat je beter gebruik kunt maken van het randloze scherm van de iPhone 8.

De virtuele thuisknop vervangt de fysieke homebutton. Daarnaast zie je snelkoppelingen die wisselen per app, zodat je snel toegang hebt tot de belangrijkste features. Ook het notificatiesysteem is opnieuw ontworpen. De belangrijkste feature: een nachtmodus met donkere look, zodat je ’s nachts minder snel last van je ogen krijgt.

Benieuwd naar het ontwerp? In de video hieronder zie je iOS 12 in het ‘echt’.

Nog geen reacties

  1. Op zich is het niet zo nodig om van dit soort clickbait-titels te gebruiken die de nadruk verkeerd leggen. Allereerst is dit totaal uit de duim gezogen, dus beschrijf het dan ook niet met ‘de’ iOs 12-looks, maar gebruik gewoon generiek ‘deze’ oid.
    Zag het laatst ook al bij het bericht over die ontplofte Xaiomi telefoon, alsof de (nog niet uitgebrachte) opvolger van de Note 7 nu al aan het ontploffen zou zijn. Zorg dan dat dat duidelijker aangegeven wordt, tenzij er in de ondertitel bedoeld werd dat er een telefoon die zich kan meten op basis van de explosieve eigenschappen, dan kwam het gewoon niet uit de verf. Vind het in ieder geval niet van kwaliteit spreken als er onnodig mensen misleid moeten worden doordat de titels en eerste alinea’s gewoon niet duidelijk zijn in wat er nou eigenlijk achter het plaatje te vinden is, of doe in ieder geval niet net alsof het iets is dat het niet is. (No bitchin’, moest het alleen even melden, omdat dit de geloofwaardigheid van Apparata niet ten goede komt 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *