Video: wat vind jij van het Android-toestel van BlackBerry?

Auteur: , 9 Reacties
BlackBerry Venice

De BlackBerry Venice bestaat offocieel nog niet, maar de komst van het eerste Android-toestel uit de stal van het merk is toch echt onderweg.

Het toestel lekt steeds vaker, dus het bestaan van de smartphone met uitschuifbaar, fysiek toetsenbord. Dat laatste kennen we van BlackBerry, maar nieuw is de keuze voor Android. Het lijkt een noodgreep voor de Amerikanen, die de afgelopen jaren hun marktaandeel zagen verdampen en inmiddels alweer even wachten op een succesnummer.

De laatste beelden van de Venice doken vandaag op in een video van Baka Mobile op YouTube. Hierin is uitgebreid te zien hoe het toetsenbord zal gaan merken. Zo weten we onder andere dat het toetsenbord net als bij de BlackBerry Passport werkt als touchpad om te scrollen door pagina’s of apps. BlackBerry heeft verder een aantal zaken toegevoegd aan Android, zoals BlackBerry Assistant, de concurrent voor Google Now en Siri.9 reacties

Hebbon
Laatste wanhoopsdaad van Blackberry.
Ik had ze 3 jaar geleden nog een kans gegeven hiermee want toen waren er nog best wat BB gebruikers die persee een keyboard moesten hebben.
Inmiddels is vrijwel iedereen over op touhscreen en gaan niet meer snel terug naar zoiets.

Too little, too late …..
@turbobrick: ik zie er anders wel wat in om mn complete scherm als scherm te kunnen gebruiken.
@towi1989: Is dat nu niet zo dan ? Als je een beetje moderne touchphone hebt dan kan je ook vrijwel je gehele scherm gebruiken. Als je niets intikt dan heb je toch ook je hele scherm tot je beschikking ?
Vergeet niet dat je met een beetje Samsung, of LG je meer scherm overhoud dan hier.
Je hebt bovenaan een flinke rand en onderaan komen toch echt je menu touchbuttons te staan.

Het vegen over dat keyboard voegt weinig toe als ik dat zo zie, over het scherm kan nu toch prima en zo te zien veel soepeler dan dat het hier gaat.

Tenzij iemand echt persee een hardware keyboard wenst zie ik niet echt het nut van zoiets in.
@turbobrick: daar gaat het nu net om; als ik wil typen ben ik mn halve scherm kwijt.
@towi1989: Het is maar wat storend is, als ik URL intik hoef ik niet persee het onderste deel van het scherm te zien. Op de PC heb ik welliswaar een compleet scherm maar het onderste deel van het scherm zie ik bewust omdat ik kijk naar wat ik tik in het venster.

In whatsapp hoef ik ook niet alle laatste 4 a 5 berichten erboven te zien want die heb ik net gelezen als ik reply.

ik snap het voordeel niet echt maar iedereen moet doen wat hij/zij prettig vind.
Hele gave telefoon, maar deze zal wel weer 500 a 600 euro kosten.

Hierdoor ben ik geneigd naar een chineze merk te kijken.
Ziet er een stuk beter uit dan ik had verwacht.
Jammer alleen dat het waarschijnlijk de beroemde BlackBerry bouwkwalieit zal bevatten. Oftewel, drie dagen na aanschaf begint de eerste lak te verdwijnen, half jaartje na gebruik kan hij RMA.
geen dank;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).