Video: werkende Galaxy S8 in beeld

In beeld: de Galaxy S8 in alle kleuren
Schaf jij het vlaggenschip ook aan na het zien van deze video?

Nog minder dan een week voordat Samsung haar nieuwste vlaggenschepen presenteert. Zowel de Galaxy S8 als de S8 Plus zijn voorzien van de nieuwste technologische snufjes, waardoor het bedrijf zeker niet onder doet voor belangrijke concurrenten zoals LG met hun G6 en Apple met haar iPhone 7.

Hoe dichter bij de release van de toestellen, hoe meer er gelekt wordt lijkt het wel. In onderstaande video zien we een kort filmpje van een witte werkende Galaxy S8. Hoewel het fijn is om te zien dat het toetsenbord goed werkt, gaat onze aandacht meer uit naar de witte bezels waarover het apparaat beschikt.

Tot nu toe leek het er namelijk verdacht veel op dat alle nieuwe S8-modellen voorzien zouden worden van een zwarte voorkant, vermoedelijk omdat het toestel in een andere kleur er door de vele scanners niet mooi uit zou zien. Kijken we echter naar het witte exemplaar in de video, dan valt dit bij nader in zien reuze mee.

We zijn benieuwd wat we in de laatste dagen nog aan lekken mogen verwachten over deze nieuwe Samsung vlaggenschepen. In combinatie met de nieuwe persoonlijke assistent Bixby zou 2017 zomaar eens het jaar van Samsung kunnen worden.

[gv data=”sMlE6GTqcVk”][/gv]

8 reacties

 1. Zucht.. applerata.. Als je ook even verder kijkt dan naar alleen de telefoon zie je allemaal screen protectors op de tafel liggen. Dit is een touchscreen-test van een witte screenprotector op een zwarte Galaxy S8. Dit zal dus ook geen lek zijn vanuit samsung zelf, maar vanuit een fabrikant van screenprotector.

  • @mstiic: Hoewel het hier hoogstwaarschijnlijk inderdaad om een witte screenprotector gaat, is het vooral interessant om te zien dat een andere kleur dan het ‘standaard zwart’ (waar Samsung voor gekozen lijkt te hebben) er ondanks de vele frutsels aan de voorkant nog steeds goed uitziet.

     • @turbobrick: Nog shit sherlock, lees mijn eerste post nog eens zou ik zeggen. Daar geef ik alles al aan wat jij daarna vreemd genoeg mij nog eens denkt te moeten vertellen.

      Ja dit is waarschijnlijk een screen protector en ja je ziet het niet bij donkere kleuren maar dit is geen donkere kleur dus ziet het er niet uit.

      Het kan allemaal een heel stuk subtieler, ik heb nu een Pixel XL en daar is het 1x Camera gat, 1x subtiel gleufje voor sensoren en 1x speaker. Dat oogt een stuk beter dan de 7! gaten in het toestel hierboven.

     • @Donstil: Met innovatie komen vaak ook concessies en Samsung wil nog weleens innoveren.
      Ik kijk echt uit naar dit toestel.

      Straks is dit zo’n beetje de standaard en hoor je niemand erover.
      Net zoals toen Samsung met de grote toestellen kwam, “een koelkast” “kan je niet vasthouden met 1 hand !” en ga zo door.
      En kijk nu eens wat de standaard is, 5 inch is heel normaal en wordt zelfs al een beetje gezien als relatief klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *