Video: Xbox One unboxing festijn

Xbox One unboxing
Benieuwd wat je straks allemaal tegenkomt als je je nieuwe Xbox One gaat uitpakken? Je hoeft dan gelukkig niet tot dit najaar te wachten, want het is alvast op video vastgelegd.

Major Nelson van Xbox is zo vriendelijk om een zogenaamde Xbox One Day One edition voor het oog van de camera uit te pakken.

Naast de Xbox zelf zien we ook de controler, Kinect, koptelefoon en de nodige kabels voorbij komen. Oh ja, laten we vooral niet vergeten dat er ook een heuse Xbox One sticker in de doos zit. Die kan je mooi aan je jongere broertje geven. Leuk voor op zijn fiets ofzo.

Zoals al eerder vermeld heeft Microsoft vandaag ook de details van de abonnementsdienst Xbox Live Gold bekend gemaakt.

Daaruit blijkt dat zo’n abonnement nodig is voor het opnemen van je gameplay (Game DVR), maar ook als je Skype wil gebruiken op je Xbox One. Het grote uitzuigen is begonnen.

[gv data=”lbrmAsxJPv4″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ik zag een comment op het web voorbij komen. “you should kill yourself” wat idiote vertoning deze presentatie. Alsof je naar een Tellsell reclame zit te kijken “this BEUEUEUEUTIFUL blek box”

      • @The360box: Ja maar ze prijzen hun product hier helemaal de hemel in terwijl deze eigenlijk al min of meer geflopt is :’)

        Begrijp me niet verkeerd ik ga er ook eentje halen ( want Forza ) maar ze hebben de spijker op meerdere vlakken ernstig misgeslagen ben ik van mening. Eigenlijk is het niet echt een next-gen console vind ik; plus het feit dat ze belachelijke eisen en voorwaarden hebben. Ik wil het niet zeggen maar Sony doet het op alle vlakken beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *