Video: zo bestuur je de Tesla Model S met je Apple Watch

Auteur: , 20 Reacties
Demo: zo bestuur je de Tesla Model S met je Apple Watch

De Tesla Model S is bijna volledig te bedienen met de Apple Watch, maar hoe werkt dat nou eigenlijk?

Dat was even afwachten, want de smartwatch van Apple ligt nog niet zo heel lang in de winkels. Inmiddels is er een uitgebreide demonstratievideo te vinden op YouTube, waarin we kunnen zien dat je zo’n beetje elk knopje in de Tesla ook op de Apple Watch terug kunt vinden. Je kunt niet alleen checken of je accu al genoeg is opgeladen voor je ritje naar huis, maar bijvoorbeeld ook het dak openen, knipperen met je koplampen, de auto starten of de airco wat warmer zetten.

Ben je eenmaal onderweg, dan laat de smartwatch op een kaartje zien waar je op dat moment bent en hoe hard je rijdt. Natuurlijk, daar heb je ook een dashboard voor, maar het blijft tof om te zien hoe de app communiceert met je auto.20 reacties

Tja hipster much? Beetje gevalltje techno-overkill?
@w0o0dy: ik vind dit persoonlijk erg gaaf. Maarja ik vind die tesla maar een lelijk ding maar het idee vind ik wel heel leuk (waarschijnlijk heb er helemaal niks aan maar ik vind mezelf ook wel een nerd dus dat zal het wel verklaren)
@ko3n: hoe kan je een tesla lelijk vinden?
@terminator: dat is niet zo moeilijk
Gaaf!
Zie nog steeds niet het nut van die watch
@mrrallycross: Die is om je auto te besturen vanaf de achterbank natuurlijk!
https://youtu.be/meY1R43fJIQ
Ik zou het eerlijk waar graag tof vinden, maar het doet me niks. Ligt niet aan Apple maar gewoon aan deze nutteloze shit die totaal overbodig is. Nu zullen er ook wel weer zat mensen zijn die bij een presentatie op hun smartwatch gaan kloppen ipv op een tablet. Hoe onpersoonlijk wil je het maken. Je ziet er gewoon uit als een complete douchebag met een smartwatch. Misschien nog niet zo erg als foto’s maken of op een festival filmen met je tablet, maar dat zal niet lang duren.
@frietjemet: Dit soort reacties voelen het zelfde als die mensen die ze interviewde rond de uitkomst van de eerste Mobiele telefoon.

Je bent er tegen omdat het nieuw is maar let maar op. Over vijf jaar heb jij er ook een (van een ander merk).
@frietjemet: zegt het AB lid dat de term “vastgeroest in het verleden” praktisch eigenhandig definieert heeft…

Vies he, die “toekomst”. Wehhh…
Leuk om te zien, echter volledig onnodig.
De eigenaar van de smartwatch in kwestie is zo trots als een pauw dat zijn app het schuifdak helemaal kan openen ipv slechts gedeeltelijk zoals met de normale app. Als je van dat soort dingen een bobbel in je broek krijgt en er ook nog eens zo’n sneu filmpje van online zet ben je in mijn ogen een stumper van de buitencategorie.

“Kijk ik kan op afstand met mn koplampen knipperen”. Get a life nitwit!!
@hetzwartesaabvandefamilie: Volgens mij heeft hij een prima leven als ik zo naar zijn Tesla en Lamborghini kijk.

Hij heeft deze app zelf gemaakt. Dat is toch wel iets om trots op te zijn.
Zit serieuze lag op
Een horloge als een telefoon vasthouden?!. pak gewoon je telefoon en gebruik de app!
Doet mij aan het volgende denken; https://www.facebook.com/vkmag/videos/1006049812739231/. Even Apeldoorn Bellen….grappig.
Als jij de airco even wat warmer zet dan ga ik even op mijn auto kijken hoe laat het is…..man man wat zijn we ver gekomen. Met onze autoblog.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).