Video: zo ziet een passagiersvlucht van 21.000 dollar eruit

Emirates
Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Onlangs mocht luchtvaartmaatschappij Emirates vlogger en filmmaker Casey Neistat verwelkomen op een vlucht van Dubai naar New York City. En wat doe je als een persoon met een direct bereik van 4,4 miljoen mensen met je gaat vliegen? Juist. Jezelf goed in de picture zetten natuurlijk!

Neistat vloog oorspronkelijk in de Business Class van Emirates. Prima vertoeven in een lekkere luxe stoel. Emirates biedt naast Business ook First Class. Een next-level vliegervaring waar de portemonnee getrokken voor moet worden. De vlogger kon op een gratis upgrade rekenen en natuurlijk legde de filmmaker zijn trip vast op video. Volgens Neistat moet men normaal gesproken 21.635 dollar betalen voor een dergelijke vlucht in deze klasse. De YouTuber kreeg de ervaring echter voor nop.

Met First Class beschik je over een luxe stoel met een grote touchscreen televisie. Je kunt je eigen plaats volledig afschermen en je hebt je eigen kleine koelkastje. Er is geen bepaalde tijd voor een maaltijd en dus is het mogelijk om op ieder moment van de vlucht te dineren. Een badkamer deel je met andere passagiers van de First Class. Je dient een plekje te reserveren en een steward of stewardess laat weten wanneer de badkamer beschikbaar is. Men krijgt 30 minuten de tijd en je kunt maximaal vijf minuten douchen. Eenmaal gedoucht kan je stoel worden omgetoverd tot een comfortabel bed. Volgens Neistat comfortabeler dan het bed in zijn eigen appartement te New York.

Naar eigen zeggen kreeg de YouTuber niet betaald voor de positieve PR. Zoals vaker in zijn video’s deelt de 35-jarige New Yorker zowel zijn positieve als zijn negatieve ervaringen met producten of diensten. Het delen van zijn uitzonderlijke ervaring is een gratis veer in de reet voor Emirates. De vlog werd gisteren gedeeld op de videosite en is inmiddels al ruim vier miljoen keer bekeken.

[gv data=”84WIaK3bl_s”][/gv]

Eén reactie

  1. Ik ben stikjaloers. Niet op de 10 jaar oude gadgets. Niet vanwege het lekkere eten. Zelfs niet vanwege de douche. Maar de ruimte die hij aan boord heeft is fenomenaal. Zo wil ik ook vliegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *