Videohance maakt videobewerking op iPhone eindelijk tof

videohance
iMovie en Pinnacle Studio kunnen hun borst natmaken. Videohance biedt namelijk een compleet andere kijk op videobewerking op smartphones en onderscheidt zich als nieuweling op meerdere fronten.

Het werkt als volgt: je schiet een video of kiest een bestaande film uit je camera roll. Vervolgens krijg je vijf opties: Color, Overlays, Frames, Audio en Edit. Dat klinkt misschien als Instagram, maar Videohance is een stuk uitgebreider. Onder deze opties vindt je namelijk verschillende tools om een creatieve draai te geven aan je video’s.

Dankzij die opties kun je vrijwel elk aspect van je video aanpassen, zoals de muziek, de belichting en het contrast. Ook heb je de keuze uit 40 kleurfilters, waarmee je jouw film meteen een andere look geeft. Je kunt een bestaande video aanpakken, of meerdere clips en foto’s samenvoegen. Die foto’s kun je dankzij photo-motion helemaal tot leven laten komen.

Videohance laat je meteen het resultaat van je creatieve uitspattingen zien, omdat de video afspeelt in loop-modus. Dat werkt uitstekend, want de app krijgt het niet snel benauwd en speelt de video’s af zonder haperingen. Ben jij dus zo iemand die het leuk vindt om meer te doen met zijn video’s, maar geen verstand heeft van Final Cut Pro, dan is Videohance dé uitkomst.

Videohance is op dit moment alleen beschikbaar voor iOS en is te koop in de App Store voor 89 eurocent.

[gv data=”n9RXqg-rK-0″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *