Vier Independence Day in GTA Online

Independence Day in GTA Online
Rockstar is de Fourth of July festiviteiten alvast begonnen in GTA Online. Vanaf vandaag kun je een halve maand lang nieuwe auto’s, kleren en wapens kopen die allemaal iets met Independence Day te maken hebben.

Zodra je GTA Online vandaag opstart, krijg je de melding dat er nieuwe (gratis) downloadbare content beschikbaar is. Als je deze uitbreiding accepteert, vullen de winkels zich met USA-gerelateerde spullen. Denk bijvoorbeeld aan een Firework Rocket Launcher, die vuurpijlen afschiet met een Amerikaans vlaggetje erop. Voordat je het weet sta je in een ‘Made in the USA’ shirt je eigen vuurwerkshow te geven, met een ronkende Stars and Stripes Hummer op de achtergrond.

Nieuwe voertuigen in GTA Online
Kleine aanpassingen

Naast al dit Amerikaanse geweld bevat de update ook een aantal kleine aanpassingen die de game soepeler laat lopen. De nieuwe On Call Matchmaking functie is hiervan veruit het nuttigst. Dankzij deze functie kunnen we namelijk gewoon rond blijven rijden en schieten in de Free Mode, totdat de lobby gevuld is van de missie die je wilt starten. De tijden van wachten in een lege lobby zijn hiermee dus voorgoed voorbij. Op de website van Rockstar kun je de volledige lijst bekijken met zaken die de update aanpakt.

Rockstar waarschuwt bovendien dat morgen het ‘4-day Independence Day Weekend Event’ van start gaat. Wat dit precies inhoudt, blijft echter nog even geheim.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *