Viertal jat voor 1 miljoen aan Macbooks

Auteur: , 1 Reactie
Mannen stelen 1200 Macbooks

We weten dat Macbooks behoorlijk duur zijn, maar je zult er behoorlijk wat moeten jatten om een buit van een miljoen dollar bij elkaar te krijgen.

In Amerika loopt momenteel een rechtszaak tegen vier mannen, die in januari 2014 1.195 Macbooks stalen en ze vervolgens probeerden te verkopen. Er was zelfs al een deal met twee middelbare scholen in New Jersey, maar de politie kon nog net op tijd ingrijpen. Het was de heren namelijk al eens eerder gelukt om 1.300 Macbooks ongezien te verkopen.

Dat er veel vraag naar de gloednieuwe Macbooks was is niet zo gek, want de criminelen deden ze voor zo’n 500 dollar van de hand. Inderdaad: minder dan de helft van de nieuwwaarde. Uiteindelijk liepen ze tegen de lamp toen een van de mannen deed alsof zijn truck vol Macbooks gestolen was.

De politie ontdekte vervolgens al snel dat hij hiermee probeerde te verdoezelen dat juist hij degene was die zich met criminele zaken bezighield, omdat zijn verhaal niet klopte met de sporen die ze vonden.1 reactie

Heel veel Apple Artikelen moeten naar mijn weten zich eerst aanmelden bij Apple voor ze gebruikt kunnen worden.
Als je dan een gestolen (niet officieel verkochte) versie hebt dan gaat dat ding online en wordt ie direct geblacklist naar mijn weten.

Maar goed, wellicht hebben ze daar iets op gevonden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).