Vijf betere iOS-toetsenborden dan die van Apple

Swiftkey-iOS8
Met de komst van iOS8 kunnen we eindelijk ook ons toetsenbord aanpassen, wat de weg vrijmaakt voor tal van nieuwe applicaties.

Via diverse Amerikaanse sites, zoals Mashable, zagen we lijstjes met dit soort keyboards. Hieronder staan ze op een rijtje.

05. Swype – (€0,89)
Swype-iOS8
Veel Androidgebruikers genieten al jaren van de voordelen van Swype. Door snel over je toetsenbord te glijden (of Swipen) met je vingers, stelt de app zelf woorden samen. In het begin zul je misschien nog uit een kleine selectie moeten kiezen, maar al snel leert de app jouw vocabulaire en kiest het perfect jouw woorden uit.

04. SwiftKey – (gratis)
[gv data=”oilBF1pqGC8″][/gv]
SwiftKey Note is al langer een populaire app voor iOS-gebruikers, dus is het niet gek dat ze er nu zo snel bij zijn om een volledig toetsenbord aan te bieden. Het grote voordeel van SwiftKey is de manier waarop het woorden kan voorspellen. Bovendien ondersteunt het ook een swipe-besturing, genaamd SwiftKey Flow. Meer info over Swiftkey kun je hier vinden.

03. Fleksy – (€0,89)
[gv data=”2g_2DXm8qos”][/gv]
Als je puur naar snelheid kijkt, dan is Fleksy het toetsenbord voor jou. Stel zelf het formaat van je toetsen in en gebruik vervolgens de ‘gesture-based’ typebewegingen om razendsnel berichten te sturen. Een tijdje terug werd het record voor World’s Fastest Texter zelfs gezet door iemand die het Fleksy-keyboard gebruikte.

02. Minuum – (€1,79)
[gv data=”AIbLdJW5Z4I”][/gv]
Minuum is ervan overtuigd dat toetsenborden zo min mogelijk ruimte op je scherm mogen gebruiken. Door het keyboard een flink stuk kleiner te maken, levert het gelukkig niets in op het gebied van gebruikersgemak. Meer lezen over Minuum? Klik dan hier.

01. PopKey
[gv data=”sCGpwn_YL_c”][/gv]
Als je genoeg hebt van al die letters en cijfers, dan moet je PopKey in de gaten houden. Dit toetsenbord vervangt je letters met foto’s, Emoji’s en gifjes, die je snel kunt inzien en versturen. Er zijn talloze categorieën waar je uit kunt kiezen, zodat er altijd wel een gif aanwezig is voor het juiste moment. PopKey is over een paar weken te vinden in de App Store.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *