Vijf dingen waar de iPhone 5c op lijkt


De #fail die we hierboven lijkt natuurlijk helemaal nergens op en zou ook nooit gebeurd zijn als Steve Jobs nog zou leven. De nieuwe iPhone 5c met zijn vrolijke kleurtje houdt echter de gemoederen nogal bezig en dat zorgt voor een stortvloed aan vergelijkingen.

Hieronder speciaal voor jullie de vijf leukste vergelijkingen die we konden vinden. Aanvullingen zijn uiteraard altijd welkom.

iPhone 5crocs
Staat de letter c niet voor color, maar voor Crocs? Je zou het haast denken als je dit zo ziet.

iPhone 5c vs Crocs

Nokia pest Apple
Bij Nokia zijn ze al jarenlang niet vies van het gebruiken van kleurtjes. En de Finnen konden het dan ook niet laten om een sneer uit te delen.

Nokia pest Apple

Geïnspireerd op de cast van Spring Breakers
Zou Jony Ive de iPhone 5c soms bedacht hebben nadat hij de film Spring Breakers bekeken had? Gezien de kleuren van de bikini’s zou dat best kunnen.

iPhone 5c vs Spring Breakers

Lanatoside B
Dit kunstwerk van Damien Hirst is net zo fleurig als de nieuwe iPhone 5c en barst ook van de gaatjes. Net zoals de cover van een iPhone 5c. Er is wel een klein verschil qua prijs. Een printje van dit kunstwerk (oplage 100 stuks) kost maar liefst 7,8 miljoen euro.

Lanatoside B Damien Hirst

Daleks (Doctor Who)
Als je wel eens gekeken hebt naar de serie Doctor Who dan ken je ongetwijfeld ook de Daleks. Dat zijn genetisch gemanipuleerde mutanten afkomstig van de planeet Skaro. De gelijkenis is in elk geval treffend.

iPhone 5c Daleks

[lg_folder folder=”Apple/iPhone_5C_officieel/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

[gv data=”utUPth77L_o”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *