VIJF nieuwe smartphones van Motorola

VIJF nieuwe smartphones van Motorola
Ze hebben er zin in.

In een regenachtig en guur New York heeft Motorola vandaag een media event georganiseerd. De pers werd uitgenodigd om kennis te maken met maar liefst vijf smartphones. Maak kennis met de Motorola G6, G6 Plus, G6 Play, de E5 en E5 Plus. Alle aangekondigde smartphones vallen in de mid-range prijssector, met de G6 Plus het topmodel van het stel.

Moto E5
We beginnen met de goedkoopste. Dat is de Moto E5. Voor 150 euro krijg je een 5.7-inch grote smartphone. Het toestel draait op een Snapdragon 427 processor en heeft een 13-megapixel camera achter en een vijf megapixel camera voor. De smartphone komt met 16 GB opslag en 2 GB werkgeheugen. De accucapaciteit bedraagt 4000mAh.

VIJF nieuwe smartphones van Motorola

Moto E5 Plus
Dan de Moto E5 Plus. De luxere variant van de Moto E5. Met een scherm van 6-inch is het display een stukje groter, maar de resolutie van 1440×720 is wel gelijk aan de goedkopere E5. De smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 435 processor. Achter een 12-megapixel camera en voor een acht megapixel variant. Met een krachtige 5000mAh batterij zul je niet gauw zonder juice komen te zitten. De E5 Plus beschikt over 32 GB opslag en 3 GB werkgeheugen De smartphone gaat 190 euro kosten.

Moto G6 Play
Like a G6 komt Motorola het segment van de midrange smartphone binnen. De G6 Play heeft een 5.7-inch display en komt met een Snapdragon 427 processor. De camera is een 13-megapixel variant (vijf megapixel voor) en de batterijcapaciteit bedraagt 4000mAh. De G6 Play is er vanaf 200 euro. Het verschil met de E5-serie is dat de G6 onder meer met een USB-C aansluiting komt en een vingerafdrukscanner heeft. Ook is de body van de G6-serie van glas, terwijl de E5-serie een plastic behuizing kent.

Moto G6
Het scherm van deze smartphone is gelijk aan het scherm van de Play. Wel krachtiger is de aanwezigheid van een Snapdragon 450. Visitekaartje van dit toestel is de aanwezigheid van een dubbele camera. Het gaat hier om een 12 en een vijf megapixel camera aan de achterkant. Voor zit nog eens een 8-megapixel camera. De smartphone kost 250 euro.

VIJF nieuwe smartphones van Motorola

Moto G6 Plus
Het topmodel van vandaag. Deze smartphone komt met een 5.9-inch display en een Snapdragon 630 processor. Wederom dubbele camera’s van 12 en vijf megapixel. De frontcam bedraagt tevens 8 megapixel. De batterijcapaciteit van 3200mAh maakt de G6 Plus 200mAh krachtiger in vergelijking met de G6. Het toestel is dan ook de duurste, met een prijskaartje van 300 euro.

Eindwoord
Alle smartphones komen uit de fabriek rollen met Android 8.0 Oreo. De G6 komt in de kleuren Deep Indigo en Silver. De G6 Plus in Deep indigo en Nimbus, de G6 Play in Deep indigo en Fine Gold. De E5 (Plus) komt in Flash Grey en Fine Gold. De nieuwe Moto G6 Plus is vanaf mei leverbaar. De rest van het gamma volgt in juni.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *