Vijf nieuwe Sony films lekken uit na filmstudio-hack

Auteur: , Geen reacties
Fury

Op populaire Torrentsites zijn vijf films van Sony opgedoken die nog niet eens, of heel kort in de bioscoop draaien. Dit zou het gevolg zijn van de hack van Sony's filmstudio.

Annie, Mr. Turner, Still Alice, To Write Love On Her Arms en ook Fury doken gisteren ineens op op downloadsites. Vooral Fury is zichtbaar populair, aangezien hij al meer dan 1,2 miljoen keer gedownload is sinds het lek gisteren ontstond.

Hackersgroep
Vorige week werden de computers van Sony Pictures ineens gehackt door de hackersgroep Guardians of Peace (GOP) die het complete netwerk van de studio plat legden. Als Sony niet akkoord zou gaan met hun voorwaarden, zouden er acties volgen. De kans is dus groot dat het lekken van deze vijf films een van de acties van GOP is.

Of Noord-Korea?
Sony zou zelf een onderzoek ingesteld hebben naar Noord-Korea, omdat dit een reactie kan zijn om de film The Interview, een comedy waarin de CIA probeert om Kim Jong-Un te vermoorden. Voorlopig is het dus gissen wie er achter deze actie zit, al zullen filmfans zich daar niet druk om maken, zij hebben immers weer genoeg materiaal om een paar filmavonden vooruit te kunnen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).