Vingerafdrukscanner Galaxy S5 doet meer dan unlocken

Vingerafdrukscanner Galaxy S5 doet meer dan unlocken
De vingerafdrukscanner op de Samsung Galaxy S5 gaat ook jouw persoonlijke gegevens en documenten beveiligen.

Dit meldt Sammobile. Volgens hun zal de vingerafdrukscanner op de Galaxy S5 alleen op een veegbeweging reageren. Ook zul je meerdere vingerafdrukken voor verschillende beveiligingsopties kunnen gebruiken. In totaal gaat het om acht registraties, dus acht verschillende vingers.

De vingerafdrukscanner beveiligt volgens Sammobile niet alleen de toegang tot de smartphone, maar ook de toegang tot vergrendelde bestanden en persoonlijke gegevens. Dat is een geruststellende gedachte, aangezien het nog even duurt voordat de killswitch in Nederland wordt ingevoerd.

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung zal naast de mutifunctionele vingerafdrukscanner ook voorzien worden van een 5,25-inch amoled-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels en een Samsung Exynos 6- of Qualcomm Snapdragon 805-soc.

Volgende week weten we alle details, dan wordt de Galaxy S5 op 24 februari onthuld tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Nog geen reacties

  1. Ben weer erg benieuwd, was de S4 destijds serieus aan het overwegen over de 5S. Alleen ben toch niet zo’n van van die talloze features die je toch niet gebruikt. Benieuwd hoe de S5 dit gaat brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *