Vingerafdrukscanner van Samsung zorgt voor ongelijke helderheid

Auteur: , 3 Reacties
Vingerafdrukscanner van Samsung zorgt voor ongelijke helderheid

Voorlopig dus nog geen vingerafdrukscanner onder het scherm.

Samsung zou bij het integreren van een vingerafdrukscanner in het scherm last hebben van verschillen in schermhelderheid. Het deel van het telefoonscherm, waar de vingerafdrukscanner onder zit, zou zichtbaar helderder zijn dan de rest van het scherm. Dit zegt een bron tegen Phone Arena.

De problemen met de helderheid zou een reden zijn waarom de Galaxy Note 8 nog niet beschikt over een vingerafdrukscanner in het scherm. Ook zou de beveiliging van de vingerafdrukscanner nog niet goed genoeg zijn.

Ondertussen is de strijd om wie het eerste een vingerafdrukscanner in het scherm van zijn smartphone bouwt nog steeds bezig. De strijd tussen Apple en Samsung komt mede door de steeds smaller wordende schermranden, waardoor er bijna geen plaats meer is voor een vingerafdrukscanner op de voorkant van de telefoon.

Samsung heeft bij zijn Galaxy S8 gekozen voor een vingerafdrukscanner op de achterkant van het toestel. Ook heeft die smartphone een irisscanner aan de voorkant, zodat gebruikers met hun iris hun telefoon kunnen ontgrendelen.3 reacties

Ik riep dat maanden geleden hier al … Samsung zal dus echt wat verder onderzoek moeten doen.
En vwb scherm techniek is Samsung heer en meester.

Als Apple er wel mee komt dan beloof ik je dat het zichtbaar is en dat is gewoon zonde op iets wat als display door moet gaan.
@turbobrick: geloof me … gaat niet zichtbaar worden ( ultrasoon geluid dus komt onder oled … en niet erin.
@dgh74: we gaan het zien.

Ik zeg: het zit er niet in bij de IPhone 8 en als het er in zit zijn er concessies gedaan mbt scherm of het werkt gewoon niet goed in de praktijk.

We gaan zien wie er gelijk heeft over een paar maanden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).