Vivo Nex marteltest: hoe sterk is uitschuivende camera?

Vivo Nex marteltest: hoe sterk is uitschuivende camera?
Is de nieuwe technologie een blijvertje?

Een tijdje terug hebben we voor het eerst de Vivo Nex (S) aan het werk gezien. De smartphone beschikt over enkele innovatieve features. Wat te denken bijvoorbeeld van de vingerafdrukscanner die achter het scherm is geplaatst, of de uitschuivende camera? Door deze technologie is het mogelijk om een schermvullend display te realiseren.

Of de technologie ook een beetje goed in elkaar zit van de camera, wil ook JerryRigEverything weten. Onze favoriete sloper neemt in onderstaande video de Vivo Nex S onder handen. Hoewel er geen officiële Gorilla Glass-versie aanwezig is, blijkt het beeldscherm net zo bestendig als andere toptoestellen.

Het meest belangrijke item in de video is de frontcamera. Het uitsteeksel is bijzonder sterk, zo ondervindt Zack Nelson. Wanneer de frontcamera naar onder wordt gedrukt, corrigeert de camera zichzelf. Ook is het uitsteeksel zo goed als niet tegen te houden wanneer deze zich wil terugtrekken.

Verder is het interessant dat het AMOLED-scherm bijzonder vuurbestendig blijkt te zijn. Wil je meer weten over de stevigheid van de mobiele telefoon en hoe krasbestendig het apparaat is, dan raden we je aan om onderstaande video te bekijken.

[gv data=”Rh9YQGz5PqA”][/gv]

2 reacties

    • @banaan7: dat is hij ook 99%van de tijd, tenzij je de hele dag selfies loopt te maken.
      Ik vind het wel een mooi systeem en een stuk degelijker in de video dan Ik had verwacht.

      Form volgt functie en een selfie cam op afroep vind ik prima oplossing tbv meer screen estate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *