Vlakke Bitcoin-koers leidt tot teleurstelling bij beleggers

Auteur: , Geen reacties
bitcoin-koers-stabiel-toiletpapier-shitcoin

Zij zoeken nu alternatieven voor de cryptomunt.

De Bitcoin lag de afgelopen maand regelmatig onder vuur van beren, die ervoor zorgde dat de koers daalde. Na het herstel van begin deze week volgde een aantal dagen van zijwaartse handel. Ook vandaag zien we, als we de Bitcoin en de top 5 van cryptomunten bekijken, niet veel verbetering.Je zou bijna op zoek gaan naar alternatieve investering tips. Dit zijn de live koersen die ik om 11.50 uur vastlegde:

bitcoin-altcoin-top-5-koersen-consolideren

Ook voor de komende dagen lijkt de trend niet optimistisch. De koerspatronen voorspellen een neerwaartse beweging. Daarbij laten de koersbewegingen van gisteren (die steeds terugvielen na een klim) zien dat er op dit moment niet veel ruimte voor koersstijging van de Bitcoin is. Het wachten is dus op goed nieuws.

Dit leidt bij veel beleggers tot teleurstelling en daar speelt Gagster handig op in. Zij verkopen namelijk 3-laags toiletpapier met op elk velletje de afbeelding van het Bitcoin-logo. Zo kunnen teleurgestelde cryptoliefhebbers of cryptohaters letterlijk hun kont afvegen met de digitale valuta als de koers hen in de steek laat.

bitcoin-toiletpapier-shitcoin

De eerste grapjassen die een aankoop deden merkten overigens op dat het een leuke prank is om te geven maar dat het gebruik als toiletpapier niet aan te bevelen is. Zoals zo vaak zorgt de Bitcoin ook hier klaarblijkelijk voor een schurend gevoel.



Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).